YÖRSİAD AKADEMİ’DEN SEMİNER ‘Neden? 25. Saat Etkisi’

247

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) Akademi, İzgören Akademi ve Bahçeşehir Koleji Lara Kampüsü işbirliği ile bir seminer düzenlendi. ‘Neden? 25. Saat Etkisi’ Semineri Bahçeşehir Koleji Lara Kampüsü’nde gerçekleştirilirken, seminere YÖRSİAD üyeleri, okul eğitmenleri ve misafirler katıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege, “ YÖRSİAD Akademi olarak eğitimlerimize devam ediyoruz. İzgören Akademi ve Bahçeşehir Koleji Lara Kampüsü işbirliği ile gerçekleştiridğimiz bugünkü seminerimiz oldukça eğlenceli ve keyfili geçti. Doyurucu bilgiler aldık. Bu eğitimlerimiz ilerleyen günlerde de devam edecek” dedi.

Eğitmen, İzgören Akademi Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Okçu, iş hayatından ve yaşamdan rutinin dışına çıkanlardan verdiği örneklerde farkındalık sağlayacak bilgileri eğlenceli bir dille anlatırken büyük ilgi gördü. Bir günün aslında 25 saat olduğunu anlatan Okçu, “24 saatini siz yaşarsınız, 25. Saat senin gıyabında, kapalı kapıların ardında başkaları tarafından yaşanır” dedi.

Antalya’da bu eğitimi vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gökhan Okçu, YÖRSİAD’a ve Bahçeşehir Koleji Lara Kampüsü’ne teşekkür etti. Başkan M.Aykut Ege program sonrası konuk Gökhan Okçu’ya Yörük Keyfiyesi hediye ederken, çektirilen hatıra fotoğrafı ile seminer sona erdi.