TBD ANTALYA ŞUBESİ KURULUŞUNUN 10.YILINI KUTLADI

234
rbt

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi’nin 10. Kuruluş Yıldönümü Akra Barut Hotel’de düzenlenen gala gecesi ile gerçekleştirildi. Galaya ilgi büyük olurken, TBD üyeleri ve eşleri unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Ersen Gençaslan’ın misafirleri ile bir bir ilgilendiğe geceye Türkiye Bilişim Derneği Genel Başkanı Rahmi Aktepe ‘de katılırken, gecede dernekte beşinci ve 10.Yılına giren üyelere plaketleri Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Ersen Gençasalan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi.  

Bu günleri görmek bizim için onur ve gurur verici!

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şube Başkanı Ersen Gençasalan gecede yaptığı konuşmasında, gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı.

Muhteşem bir birliktelik 10. Yılını kutlayan Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi olarak büyük bir onur ve gurur duyduklarını belirterek “2009 Yılında kurulan Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi olarak bugün 1.yılımızı kutluyoruz. Bu günleri görmek bizim için onur ve gurur vericidir. Bu süreç içerisinde bizleri hep destekleyen, destek veren özellikle eşlerimiz başta olmak üzere tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum.  Eğitimlerimiz devam ediyor ve bu eğitimlerimizi daha da artıracağız. Üniversitelerimiz ile işbirliğimiz hız kesmeden devam edecek. Bu işbirliklerimiz çok güzel noktalara geldi ve gelmeye de devam ediyor. Bu yıl içinde düzenlediğimiz 5.Turizm Teknolojileri günümüz gerçekten bizim öngörümüzden daha güzel, daha verimli, daha dolu, herkesin bu etkinliğe nasıl katılabiliriz dediği bir organizasyon oldu. Yoğun çalışmalarımız devam edecek” dedi.

Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi aktif ve başarılı bir hizmet sunuyor!

Türkiye Bilişim Derneği Başkanı Rahmi Aktepe de yaptığı konuşmasında Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi’nin aktif ve başarılı bir hizmet sunduğuna dikkat çekerek, bu vesile ile yapılan organizasyonlara da katılmak için sık sık Antalya’ya geldiklerini ve üyeler ile bir araya gelme fırsatı yakaladıklarını söyledi.  

Başkan Rahmi Aktepe “ Bugün çok önemli bir günü yaşıyoruz. Türkiye Bilişim Derneği Antalya Şubesi 10.yılını kutluyor. Belki on sayısını sıradan bir sayı olarak düşünebilirisiniz. Fakat 3 milyon 250 bin şirketin yada KOBİ’nin beş yılda bir % 25’nin kapandığını, ya da 216 bin Sivil Toplum Örgütünden 116 bininin aktif olduğunu düşünürsek sürdürülebilirliliğin çok önemli olduğunu görüyoruz. Dolayısı ile 10.yılı idrak etmek hakikatten çok önemli. Bunda kurucu Başkan Mehmet Akyelli’nin de büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Antalya Şubemize başarılar diliyor ve  kutluyorum” diye konuştu.