Birikim Hayat Koleji EXPO’da

1086

Birikim Hayat Koleji, yaz okulu öğrencileri Expo çocuk adasında diledikleri gibi eğlendi.

 

Kolejde yaz okulu etkinlikleri hızla devam ediyor. Bu haftaki etkinlik Antalya’da ilk olarak doğanın içinde, görülmeye değer muhteşem bir çocuk adasında çocuklara fiziksel, sosyal ve duygusal becerilerini destekleyecek meslek ve doğa aktiviteleri ile eğlenerek öğrenecekler, bu masal şehrinde dilediği gibi eğlendiler.

 

Eğlenirken öğreniyorlar

Öğrenciler çocuk adası alanını eğitmenlerle birlikte gezdirdiler. Eğitmenler önce anlatıyorlar sonra uygulamalı olarak öğrencileri oynattılar.

Öğrenciler, Meslek Atölyeleri de  > İtfaiye – Arkeoloji – Karakol – Kuaför – Hastane – Banka – Kargo – Benzinlik – Mühendislik – İnşaat – Pizzacı – Market’leri uygulamalı tek tek tanıtıldı.

 

Tarım Etkinlikleri > Tarla Etkinliği – Saman Toplama Balyalama – Hasat Toplama – İnek Sütü Sağma – Market Etkinliği – Sera Etkinliği – Tavuk Çiftliği – Veteriner – Koyun ve Keçi Ahırı – Traktör Tamir Atölyesi – Traktör Yarışı çocuklar tarım etkinliğinde çok mutlu oldular.

 

Mini Lunapark > Mini Sekolin – Octopus Helikopteri – Mini Gondol – Mini Dönme Dolap – El Paso Tren – Red Baron Uçakları tek tek gezerek hem oynadılar, hem uyguladılar, hem eğlendiler hem de öğrendiler.