Sağlıklı ve Varlık Semineri Gerçekleşti

218

Trans Dermal Dalga Teknolojisi kullanılarak üretilip medikal sağlık bantlarının tanıtımı ve pazarlanması konusunda düzenlenen seminer Gebze Ofisinde gerçekleşti.

One More İnternational şirketi nano teknolojisi ile üretilen sağlık bantlarının tanıtımını; Uluslararası Assıstant Leader Züleyha & İsmail Bulut, Uluslararası Apprentıce Leader Alican Öztürk, Uluslararası Begınner Leader Serkan & Esra Beyaz,  Uluslararası Begınner Leader  Sema Yerdelen  gerçekleştirdi. Ürünün bir ilaç gibi düşünülmemesi gerektiğini ancak bir gıda takviyesi gibi düşünülmesi gerektiğini anlatan liderler, ürünün Dünya Sağlık Örgütü listesine girmiş tedavi destekleyici ürün için uluslar arası sertifikasyonlara da sahip olduğu anlatıldı.

Türkiye’den ilk uluslararası global  network pazarlama  şirketi olmakla milli bir ürün olduğu ve 10’a yakın ülkede merkezler kurarak tüm dünyada satışına başlanmış.

Transdermal dalga teknoloji sistemi tanıtıldı.

Ürün damardan ya da mide yoluyla ilaç alamayan hastalara bant kullanılarak ilaç verilmesi sistemiyle oluşturulmuş olup, ancak bu üründe tamamen doğal ve sağlığa zararlı hiçbir madde kullanılmadığını vücudun alması gereken vitamin ve mineral bazı takviyeleri deriden emilim yoluyla daha hızlı olarak kana karışması ürün kullanıcılarına kolaylık sağladığı belirtildi.

Ürünün piyasaya çıkmasının ardından yapılan değerlendirmelerden %98 oranında memnuniyet tespit ettiklerini de belirttiler.

Seminerin sonunda toplu fotoğraf çekildiler.