Malatya’da 5.6 şiddetinde yeni deprem! Yıkım ve can kaybı var

32

Son dakika: Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 29 binanın yıkıldığı bölgede, arama ve kurtarma çalışmaları devam ederken 1 kişi hayatını kaybetti. AFAD’dan yapılan açıklamada “Şu an arama kurtarması devam eden 2 binamız var. Enkazdan 32 vatandaşımızı sağ olarak kurtardık. Depremde 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 110 vatandaşımız da yaralandı.” denildi.

 

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6’lık depremlerden etkilenen illerden biri olan Malatya’da yeni bir deprem daha meydana geldi.

AFAD, bugün saat 12.04’te merkez üssü Yeşilyurt olan 5.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. AFAD’dan yapılan son açıklamada, “Şu an arama kurtarması devam eden 2 binamız var. Enkazdan 32 vatandaşımızı sağ olarak kurtardık. Depremde 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 110 vatandaşımız da yaralandı.” ifadeleri yer aldı.

 

Son Dakika: Malatya'da 5.6 şiddetinde yeni deprem! 1 kişi öldü, 69 kişi yaralandı

Depremin derinliği 6.96 km olarak açıklanırken sarsıntı Kahramanmaraş, Adıyaman, Elazığ ve Gaziantep gibi çevre illerde de hissedildi.