‘Geçim İçin Seçim’

27

Gelecek Partisi’nin yaklaşık 1.5 ay önce İstanbul’da başlattığı ‘Geçim İçin Seçim’ imza kampanyasına Antalya’da da start verildi. Kapalıyol’da kurulan standa Antalyalılar yoğun ilgi gösterdi.

 

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından yaklaşık 1.5 ay önce İstanbul’da başlatılan ‘Geçim İçin seçim’ imza kampanyası için Antalya Kapalıyol’da stant açıldı. Gelecek partisi Antalya İl Başkanı Mevlüt Demir ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu stant, Antalyalıların yoğun ilgisini gördü. Kapalıyol havuzbaşındaki standı adeta akın eden vatandaşlar, kampanyaya imza vererek destek oldu.

 

Burada gazetecilere bir açıklama yapan Gelecek Partisi İl Başkanı Mevlüt Demir, yaklaşık 2.5 ay önce göreve başladığını hatırlatarak, “Görevi devraldığımız günden beri Antalya’nın her noktasını, her kesimini ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımızla yüz yüze görüşüyor, Gelecek Partisi’nin bu güçlü yürüyüşünü Antalya sokaklarında, Toroslarda her yerde anlatıyoruz. Liderimiz Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünden geceli gündüzlü çalışıyoruz. Tüm amacımız, hedefimiz; özgürlük, bağımsızlık, demokrasi, sokakların huzur dolu olduğu, gönüllerin ferah içinde olduğu, geleceğimizin aydınlık olduğu bir Türkiye.  Bunun için de çalmadan, çaldırmadan, yılmadan, azim ve kararlılıkla, büyük bir gayretle çalışıyoruz” dedi.

 

İmza kampanyasının Türkiye genelinde yaklaşık 1.5 aydır yürütüldüğünü belirten Demir, “Geçim İçin Seçim’ kampanyamızı Antalya’da da başlattık. Tüm ülkede olduğu gibi burada da vatandaşlarımız biran önce seçim yapılsın diye imza veriyorlar. Tüm Antalyalılara teşekkür ediyorum. Kampanyamıza teveccühleri çok fazla. Onlar bizimle olduklarını gösterdiler. Gelecek’in bayrağını Antalya’nın ve Torosların zirvesine dikme gayretindeler. Hep yanımızdalar. Onlara şükranlarımızı sunuyoruz. İmza kampanyamız çığ gibi büyüyor. Rakamlar her geçen gün biraz daha artıyor. Biz, geleceğimiz aydınlık olsun diye demokrasi mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.