ATİP’ten çifte ziyaret!

23

Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP) yönetimi, Büyükşehir belediye Başkanı Muhittin Böcek ile Antalya OSB Başkanı Ali Bahar’ı ziyaret etti. Ayağından ameliyat olan Böcek’e geçmiş olsun diyen ATİP yönetimi, bir de kurumsal hediye takdim etti.

 

Her ay gerçekleştirdiği periyodik etkinliklerle adından söz ettiren Antalya Ticaret Platformu Derneği (ATİP) yönetimi, bir yandan da kent protokolü, kamu-özel kurumlar ve STK’ları dolaşıyor.  ATİP Yönetim Kurulu bu kapsamda dün önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Bir süre önce ayağından ameliyat olan Başkan Böcek’e geçmiş olsun dileğinde bulunan ATİP Başkanı Muhteşem Kabasakal, derneğin faaliyetlerini anlatan bir sunum dosyasını takdim etti. Kabasakal, Antalya Büyükşehir Belediyesi ile her türlü işbirliğine açık olduklarını da söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise sivil toplum kuruluşlarının önemine vurgu yaptığı konuşmasında, “ATİP’i uzaktan izliyorum. Çok genç ve dinamik bir ekipsiniz. İlişkilerimizi bundan sonra daha da geliştirerek devam ettirelim. Biz belediye olarak STK’lar ile işbirliğine her zaman hazırız” dedi.

 

BAHAR’A İADEİ ZİYARET

ATİP yöneticilerinin bu ziyaretin ardından ikinci durağı ise Antalya Organize Sanayi (OSB) Bölgesi oldu. Daha önce derneği ziyaret eden OSB Başkanı Ali Bahar’a iadei ziyarette bulunan ATİP yöneticileri, Bahar’a da derneğin faaliyetlerini içeren sunum dosyasını takdim etti.  OSB Başkanı Ali Bahar ise ekonomi ihracat ve gündem üzerine keyifli bir sohbet havasında geçen ziyarette Antalya OSB’de yaptıklarını anlatarak, “Amacımız burada ve alabileceğimiz her görevde Antalyamıza ülkemize olabildiğince çok katkı sunmak. Bunun için çabalıyoruz. OSB’deki firmalarımız üretimleriyle kent ve ülke ekonomisine katma değer oluşturmaya devam ediyor. Bu da bizi sevindiriyor” diye konuştu.  Ziyarette ATİP Başkanı Kabasakal, Ali Bahar’a bir teşekkür plaketi sundu.