Hijyen ve temizlik buluştu

117

Ev dışı tüketim sektörünün öncü şirketlerinden Eczacıbaşı Profesyonel yenilikçi temizlik çözümleri sunanAlman temizlik devi Kärcherileyeni bir işbirliğine imza attı. İşbirliği kapsamında Eczacıbaşı Profesyonel ve sektörünün lideriKärchergüçlerini birleştirerek; işletmelerin hijyen sağlaması gereken tüm alanlarında ortak ve avantajlı çözümler sunacak.

Profesyonel dünyanın ihtiyaçlarına profesyonel çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, Alman temizlik devi Kärcher ile önemli bir işbirliğine imza attı. Ekim ayı içindeişbirliğini resmileştiren Eczacıbaşı Profesyonel ve Kärcher Türkiye, B2B müşterilerine daha kaliteli ve avantajlı hizmet verebilmek adına güçlerini birleştirdi. İşbirliği kapsamında, Eczacıbaşı Profesyonel, turizm sektöründe hizmet veren müşterilerine Kärcher’inyenilikçi temizlik çözümlerini önerecek. Bu çözüm ortaklığı işletmelere maliyette de avantajlar sağlayacak.

 

“Kärcher’le işletmelerin ihtiyaçlarına daha kapsamlı çözümler sunacağız”

Bu işbirliği ile özellikle turizm sektörüne sundukları hizmetin kapsamını daha da genişlettiklerinibelirten Eczacıbaşı Profesyonel İş Birim Direktörü Ömer Koç, “Eczacıbaşı Profesyonel olarak ürün ve çözümlerimizi her zaman işletmelerin ihtiyaçlarına yanıt verecek şekilde geliştiriyoruz. Yenilikçi temizlik makinalarıyla profesyonel dünyanın temizlik gereksinimlerini karşılayan Kärcher Türkiye ile işbirliğimiz, turizm sektöründe işletmelere temizlik ve hijyende ayrıcalık hizmet ve çözümler olarak yansıyacak.A’dan Z’ye yüksek kalite ve hizmet standartları ile 10 binden fazla işletmeye profesyonel çözümler sunan Eczacıbaşı Profesyonel, müşterilerine daha fazla fayda sağlamak adına bundan böyle yenilikçi temizlik ekipmanları alanında dünyanın öncü şirketlerinden Kärcherile ortak çözümler sunacak.” dedi.

 

Kärcher Türkiye Genel Müdürü Gökhan Gökmen; “Turizm sektörü başta olmak üzere, tüm sektörlerde teknoloji, inovasyon ve hijyen denince dünyada akla gelen ilk ve en büyük markayız. Kärcher Türkiye olarak müşterilerimize sadece temizlik makinesi sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda uzmanlığımızı ön plana çıkararak ihtiyaçlarına yönelik yenilikçi çözümler sunuyoruz. Eczacıbaşı Profesyonel ile yapacağımız işbirliği sayesinde, öncelikli olarak konaklama sektörü ve sonrasında diğer hedef grup müşterilerimize fark yaratacak çözümler sunarak, verimliliklerini arttıracağız, maliyetlerini optimize edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Kärcher Hakkında;

1935 yılında Almanya’da AlfredKärcher tarafından kurulan Kärcher, temizlik makine, ekipman ve aksesuarları üreten bir sanayi devidir. Kullanıcılarına 70 ülkede, 120 şirketi, 13 bini aşkın çalışanı ve 50 binden fazla satış ve servis noktasıyla hizmet veren Kärcher, bugün tüm dünyada hem profesyonel kullanıcılara hem de ev kullanıcılarına yenilikçi temizlik çözümleri sunmaktadır. İnovasyon şirket için en önemli büyüme faktörüdür ve şirketin kuruluşundan bu yana tüm kurum kültürünün yapı taşlarını oluşturmuştur. Toplam 1,000’den fazla çalışan, temizlik makinesi üretim ve araştırmada çalışmaktadır.  Kärcher’in şu anda 630’un üzerinde aktif patenti bulunmaktadır.