Yorglass HoReCa sektörüne yönelik çözümlerini İtalya’da sergileyecek

1066

Türkiye’de cam sektörünün öncü şirketlerinden Yorglass, bu yıl 18-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek dünyaca ünlü endüstriyel mutfak fuarı Host Milano’da yerini alacak. Yorglass Ticari Soğutucu alt markasıyla ticari buzdolapları için izolasyonlu cam ve kapı çözümleri sunan Yorglass, bu alandaki en yeni ürün ve çözümlerini HoReCa sektörünün tüm dünyadan paydaşlarını bir araya getiren fuarda ziyaretçileri ile buluşturacak.

Yarım asra yakın tecrübesi ileticari soğutucu, dekoratif cam, düzcam ve ev aletleri-beyaz eşya alanındainovatif ürün ve çözümler sunan Yorglass;endüstriyel mutfak, otel ekipmanları ve sunum ürünleri sektöründe Avrupa’nın en büyük fuarı olan Host Milano Fuarı’nda yerini alacak. Bu yıl 41’incisi gerçekleştirilecek olan Fuar, 18-22 Ekim 2019 tarihleri arasında tüm dünyadan 200 bine yakın ziyaretçiye ev sahipliği yapacak. Ticari soğutucular alanında en yeni ürün ve çözümlerini, inovatif teknolojilerini ve son yeniliklerini Fuar’da sergileyecek olan Yorglass, sektörün önemli paydaşları ile yeni işbirlikleri ve bağlantılar kurma şansını da değerlendirecek.

“İnovatif teknolojimizi ve son yeniliklerimizi sektörle buluşturacağız”

Müşteri odaklı üretim anlayışıyla sektörel tüm organizasyonlara katıldıklarını söyleyen Yorglass CEO’su Semavi Yorgancılar Host Milano’nun bu organizasyonlar içinde en önemlilerinden biri olduğunu belirterek,” Müşteri odaklı üretim anlayışımız, sürdürülebilir ve yenilikçi çözümler üretme yetkinliğimizi yansıtıyor ve bu çözümlerimiz müşterilerimize de başarı getiriyor. 5 kıtada 60’dan fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhtiyaç ve taleplere göre yalın üretim ve tasarım anlayışımızla müşterilerimize her zaman çok yakın olmak bizim için çok önemli. Host Milano Fuarı bu anlamda sektörümüz için Avrupa’nın en önemli buluşma yerlerinden biri. Yorglass olarak biz de ticari soğutucu iş ünitemizle, günden güne gelişen HoReCa sektörüne yönelik son yeniliklerimizi fuar ziyaretçileri ile paylaşacağız; yeni ilişkiler kurarak, global marka algımızı İtalya’da da sağlamlaştırma fırsatını değerlendireceğiz” dedi.

Cam sektöründe ilklere imza atan 45 yıllık deneyim

Düz cam ticareti ve endüstriyel cam işleme sektörünün dekoratif cam, ticari soğutucu ve beyaz eşya kollarında faaliyet gösteren Yorglass, çatısı altında yer alan Yorglass Ticaret, Yorglass Satina, Yorglass Ticari Soğutucu ve Yorglass Beyaz Eşya markalarıyla Manisa, Gebze, Bolu ve Eskişehir’de olmak üzere 6 üretim tesisi ve İzmir’deki Ticaret İşletmesi ile hizmet veriyor. 800 çalışanı ile5 kıtada 60’tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiren şirket, 2018 yılında 40 milyon doları aşan ihracat geliriyle düz cam sektöründe en çok ihracat yapan ikinci firma konumunda bulunuyor.