Antalya Lara Rotary Kulübü Anıtkabir’i Ziyaret Etti

23

Antalya Lara Rotary Kulübü 2024-25 Dönem Başkanı Macit Karaman, yönetim kurulu ve üyeler, eşleri ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

Türkiye’de 2024-2025 döneminde görev yapacak olan Uluslararası Rotary’nin bölge federasyonları yeni döneme Atatürk’ün huzurunda başladı.

Türkiye’deki üç bölgeden yüzlerce Rotaryen, Rotaract ve Interact Aslanlı Yol’dan yürüyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

Burada, Atatürk’ün mozolesine çiçek bırakırken, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Rotaryenler, daha sonra Anıtkabir özel defterinin bulunduğu, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçti.

Antalya Lara  Rotary Kulübü Başkanı Macit Karaman, “Ata’mızın huzuruna çıkarak yeni döneme başladık. Yolumuz da yönümüz de Mustafa Kemal Atatürk’tür.  Güzel bir döneme vesile olmasını temenni ediyorum. Temel hedefimiz devraldığımız kulübümüzü daha ileri taşımaktır. Bir yıllık hizmet süremizde üyelerimizin ve eşlerimizin desteği ile kulübümüzü bir adım öteye taşıyacak, akıllarda kalan projeler yapacağız” dedi.