Didim Belediyesi EMITT’te yerini aldı

20

Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında yer alan, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu 26. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) başladı. 12-15 Nisan tarihleri arasında düzenlenen fuarda Didim Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini aldı.

Daha önce 8-11 Şubat tarihleri arasında düzenleneceği duyurulan, ancak ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından ertelenen 26. Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. 3 gün sürecek fuarda Didim Belediyesi de stant açtı.

 

STANT, ÖZEL OLARAK HAZIRLANDI


EMITT Fuarı’na Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği öncülüğünde katılan Didim Belediyesi, fuarda özel olarak hazırlanan Didim standıyla yerini aldı. Didim Belediyesi, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği, Didim Ticaret Odası, sivil toplum kuruluşları, dernekler, oteller ve turizmciler Didim’in tanıtımı için fuarda yerini aldı. Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanı Sevinç Karataş, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Hikmet Atilla ve birçok Didimli turizmci açılışa katıldı.

 

“İLÇEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TANITACAĞIZ”


Fuarda Didim’i en iyi şekilde tanıtacaklarını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, “Ülkemizdeki yaşanan deprem felaketinden dolayı ertelenen EMITT Fuarı 12-15 Nisan 2023 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Dünya turizm profesyonelleri ve sektör temsilcilerinin ağırlanacağı EMITT Fuarı’nda ülkemizi ve ilçemiz en iyi şekilde tanıtacağız. Standımızda tanıtım kokteyli yapacağız. Didim’i tanıtan materyalleri, broşürler ve hediyelik eşyaları konuklarımıza hediye edeceğiz. Bu yıl iyi bir sezon bekliyoruz. Fuarın da buna katkı sunacağına inanıyorum.” dedi.