Sapık muavinin kirli çamaşırları ifşa oldu! Türkiye’nin gündemine oturdu

169

Müge Anlı’nın dün yayınlanan bölümde 24 yaşındaki Ayşe Bağcı’yı aramaya çıkan anne ve baba, çocuklarının otobüs yolculuğunda tanıştığı evli bir muavine kaçtığını söyleyerek yardım istemişti. 31 Ağustos son bölümde o muavin hakkında yayına bağlanan ve mağdur olduklarını söyleyen tanıklar canlı yayına bağlandı.

 
 
Sapık muavinin kirli çamaşırları ifşa oldu! Türkiye'nin gündemine oturdu
 
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Konya’dan katılan Mehmet ve Fatma Bağcı çifti, 24 yaşındaki üniversite son sınıf öğrencisi kızları Ayşe Bağcı’nın sınav için Samsun’a giderken otobüs muaviniyle kaçtığını söyleyerek Müge Anlı’dan yardım istedi

SAPIK MUAVİN İFŞA OLDU

Aile, Mücahit isimli erkekle kaçan kızlarının Trabzon’da evli ve çocuklu Mücahit’le birlikte kaldığını belirtti.

Müge Anlı’nın ekibiyle görüşen Mücahit’in kendisinde şeytan tüyü olduğu, çok pratik ve tatlı dilli olması nedeniyle kadınları çok çabuk etkilediği hatta etrafındaki kadınların kendisine “Senin gibi eşim olsun, 4 bin lira borcum olsun.” dediği aktarıldı.

Yayına bağlanan Mücahit, “Ayşe’yle otobüste tanıştık. Ayşe uyurken dik olan koltuğunu ayağıya indirirken Ayşe korktu ve korkuyla elimi tuttu. O sırada bakıştık” dedi.

Evli ve çocuğu olduğunu itiraf eden Mücahit, Ayşe’nin de resmi nikahlı eşinin de bunu kabul ettiğini söyledi. Ayrıca Mücahit’in Sümela Manastrı’nda turistlere çarparak telefonunu düşürdüğü ve turistlerden 2 bin lira aldığı da ortaya çıktı. Yayın sırasında bu iddiayı da Mücahit kabul etti. Zenginden alıp fakire verdiğini de ekledi.

Baba Mehmet, muavin Mücahit “Üç harflilerle evliyim” dediğini de aktardı. Ayşe ve Mücahit’in imam nikahı da kıydıkları öğrenildi.

Yayın sırasında Mücahit’in Ayşe’nin omzuna dokunup sallaması da herkesi tedirgin etti. Sarsma sırasında Ayşe’nin donup kalması da dikkat çekti.

Mücahit’in eski sevgilisi yayına bağlanarak annesinin kanser, çocuğunun ise kör olduğunu söylediğini ve tüm bunların yalan olduğunu anlattı. Kendisinin tüm parasını aldığını belirtti.

Son olarak başka bir kadın Mücahit’in mahallede yaşayan kör bir adamı dilendirip bütün parasına el koyduğunu ve çocuğunun kör olduğunu söyleyerek para topladığını ekledi.

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLER Mİ VAR?

Müge Anlı da Ayşe’nin annesine “Görüntülerim var, İnşallah o telefon suya düşer” dediğini açıkladı. Müge Anlı ise genç kıza seslenerek ‘Kızım bu adamın elinde senin mahrem görüntülerin mi var. Burası tam yeri bunun cezası çok ağır’ diyerek onu konuşmaya ikna etmeye çalıştı.

BAŞKA MAĞDURLAR DA VARMIŞ

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in 31 Ağustos canlı yayınında sıcak gelişmeler yaşandı. Bugünkü canlı yayına katılan otobüs şoförü Serkan Bey ise “Bu kişi kadın yolcuları kandırmak için takip ediyor. Kimin nereye gittiğini, nerede kaldığını takip ederdi. Bu kadını da Trabzon’a getirtiyor ve kandırıyor. Bu kişi herkesi dolandırıyor. Zaten işe girdiğinde hemen atılıyor. Millet bundan usanmış” diye konuştu…

“KİRALIK KATİLE BAŞVURDUM”

İsmini vermek istemeyen bir izleyici ise şunları söyledi: “Ben şu an evliyim. Bu kişi benim görüntümü aldı. İstanbul’a yolculuk yapıyordum. O esnada tanıştık görüştük, Trabzon’a gittik. Apart evde benim görüntümü almış. Beni daha sonra para için tehdit etmeye başladı. ‘Görüntüleri ailene gönderirim’ dedi. ‘Seni vururum’ diyordu.

10 bin lira vermek zorunda kaldım. Görüntüleri almak için kiralık katile bile başvurdum. Ayşe de benimle aynı şekilde biliyorum” diye konuştu.

‘NEDEN KORKUYORSUNUZ’

Baba Mehmet ise “Bu pislik hakkında neden suç duyurusunda bulunmuyorsunuz. Neden korkuyorsunuz” dedi.

“KOCAM DUYARSA…”

Yayına bağlanan kadın ise “Şu an evliyim. Kocam duyarsa evliliğim bozulur. Bekar olsaydım şikayetçi olurdum” yanıtını verdi.

14 YAŞINDAKİ KIZ ÇOCUĞUNA TACİZ: SÜTYENİNİ DÜZELT

Öte yandan muavinin 14 yaşındaki bir kız çocuğunu da taciz ettiği iddia edildi. Canlı yayına katılan bir izleyici, şu açıklamaları yaptı: Bir ay önce kız kardeşim beni ziyarete geliyordu. Bu şahıs otobüste muavinmiş. Öncesinde ‘Seninle çay içelim’ demiş. Elinden telefonunu alıp sosyal medyadan kendisini eklemiş mesajlar atmış.

Kardeşime, ‘Sütyenini düzelt’ demiş. Kız kardeşim bana daha sonra söyledi. Firmayla görüştüm. İşten çıkarılacağını söylediler” diye konuştu.

“ÇORABIMIN ÇIKTIĞINI GÖRDÜM!”

Başka bir kadın izleyici ise “Ben Diyarbakır’dan Adana’ya giderken sandalet giymiştim benim bir bebeğim var. Bize bir koltuk arkaya geçmemi söyledi. Ayağımı öne uzatmıştım.

Sabaha karşı sandaletimin ve çorabımın çıktığını gördüm. Ben tekme attım direkt. Otobüsü durdurdum. Sonra şoförle şikayete gittik” şeklinde konuştu.