Birikim, Cemiyeti Ziyaret etti

40

Birikim Okulları Kurucusu ve Yönetimi, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş’ı makamında ziyaret etti.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş ile Birikim Okullarının kurucusu Ramazan Metin arasında “Antalya’yı eğitimde daha üst noktaya nasıl getirebiliriz?” konusunda bir sohbet gerçekleşti. Bu sohbette aynı zamanda Birikim Okulları’nın Yönetim Kurulu Danışman’ı Ercan Karahalil ve Basın Danışman’ı Sema Yerdelen de yer aldı.

“Zekayı da Parlatır, Maneviyatı da”

Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı İdris Taş, Metin’e, Birikim Okulları’nın Antalya’daki diğer özel okullardan farkını sordu. Metin ise, Birikim Okulları donanımıyla ve eğitimiyle Antalya’nın fırsatı olduğunu dile getirdi.  Metin, “Öğretmen kadromuz son derece donanımlı ve üst düzey öğretmenlerden oluşmakta. Bizim öğretmenlerimizin hepsi, eğitim hayatlarını en yüksek derecelerle bitirmiş, kendini öğretmenliğe adamış ve çocuklara nasıl yaklaşması gerektiği hakkında son derece bilgililer. Öğretmen kadromuz çok ses getirdi. Birikim okulları Muratpaşa Kampüsü gerçekten fark attı. Bunun dışında, özel okulumuzun fiziki konumu itibariyle ulaşıma kolay. Öğrenciler bizim nimetimiz, onlara gözümüz gibi bakmakla ve bir çiçek yetiştirir gibi narin davranmakla mükellefiz. Bizim sloganımız “Zekâyı da parlatır, maneviyatı da” bu yolda ilerlerken, buna çok dikkat ediyoruz.” Dedi.

Antalya Gazeteciler Cemiyet Başkanı İdris Taş, ziyaretleri için teşekkür ettiği, Kurucu Ramazan Metin’e, başarılı projelerini ve çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi. Başkan Taş, yapılan başarılı hizmetlerle eğitime büyük katkıda bulunduğunu ifade etti.