YÖRSİAD’DA ‘BİZ BİZE SÖYLEŞİLER’

49

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Online toplantıları devam ediyor. Pandemi ile birlikte daha çok Online toplantılara ağırlık veren YÖRSİAD, “Biz bize söyleşiyoruz!” adı altında üyeleri ile bir araya geliyor.  YÖRSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Antalya’nın başarılı İş İnsanlarından Mimar Sinanoğlu Şirketinin sahibi Boran Sinanoğlu Online söyleşi konuğu oldu.

2021yılına daha büyük bir heyecanla girdik!

Toplantı öncesi YÖRSİAD’ın çalışmalarını değerlendiren Bakan M.Aykut Ege, 2021 yılı için “Bu sene YÖRSİAD’ın yılı olacak” sloganı ile hareket ettiklerini belirterek “ 2020 zor bir yıl oldu.2021yılına daha büyük bir heyecanla girdik. Ocak ayından itibaren bu sene YÖRSİAD’ın yılı olacak dedik ve yıla güzel bir başlangıç yaptık. 2 ay içerisinde güzel işlere imza attık. Beyin fırtınaları yapıyoruz. Üye komitemiz, kültür sanat komitemiz ve mali işler komitemiz yoğun bir şekilde çalışıyor.”

“Maalesef 2020yılında Pandemi tüm dünyaya damga vurdu. 2020 yılında Pandemiye rağmen online toplantılarımız devam etti ve organizasyon katılımlarımız oldu. Antalya’da her derneğimizin çalışmaları değerli. YÖRSİAD olarak bu süreçte Dijital ortama en hızlı adapte olan derneğiz.  Üye komitemiz son iki ayda 15 üye görüşmesi yaptı. Dijital oramı iyi kullandığımızı söyleyebilirim. Sosyal medyamız iyi çalışıyor. Sosyal Medyamızı daha fazla nasıl kullanırız diye harekete geçtik. Olumlu tepkiler alıyoruz. Güzel başladık güzel gidiyoruz”

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği Golf öğreniyor!

YÖRSİAD olarak üyeler ile bir araya gelmek ve spor yapmak adına Golf eğitimleri almaya başladıklarını söyleyerek “ YÖRSİAD olarak bir golf oluşumumuz. Antalyamız golfte bir marka.  Geç kalmıştık ama bu sporu öğrenmeye başladık. Bu sporun alıştırma ve tadına varma konusundayız. Oldukça motive olduk. Salı, Perşembe günleri Belek’te golf dersi alıyoruz.  İyi bir sinerji yakaladık. Diğer derneklere rol model olmak istiyoruz. Bu konuda güzel bir rüzgar yakaladık.”diye konuştu.

Mimar Sinanoğlu şirketi Pandemiyi fırsata çevirdi

Moderatörlüğünü Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ulusoy’un yaptığı toplantının konuğu olan, YÖRSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Antalya’nın başarılı İş İnsanlarından Mimar Sinanoğlu Şirketinin sahibi Boran Sinanoğlu gündemi değerlendirdi ve şirketi hakkında bilgiler verdi.

En iyi yatırım krizlerde yapılan yatırımdı!

Bora Sinanoğlu yaptığı açıklamada, YÖRSİAD’ın kurulduğu ilk günleri anlattı, gelinen bu dönemde derneğin başarılı bir yol izlediğine dikkat çekerek şirket çalışmaları konusunda bilgiler verdi. Bora Sinanoğlu “ Pandemiye rağmen Bora Sinanoğlu şirketi olarak büyümeye devam ettik. Akdeniz Sanayi bölgesinde yer alan yerlerimizin yetersiz gelmesi nedeniyle, Akdeniz sanayi bölgesinden, Organize Sanayi bölgesine geçtik. Şu anda 8 bin m2.lik bir alanda Organize sanayide imalatlarımız başladı. En iyi yatırım krizlerde yapılan yatırımdı. Turizm ağırlıklı çalışıyoruz. Halen Hilton Dalaman Hotel ve Voyage Torba Hotel’in mobilya işlerini yapıyoruz. Yurt içi olduğu kadar yurt dışında da işlerimiz var. Karadağ’da yer alan bir otelin mobilyalarını yapıyoruz.  Yine geçtiğimiz yıllarda Afrika’da Gana’da bir havaalanı projesi yapık. 2020 çok kötü geçti turizmde. Aldığımız duyumlara göre bu sene de turizm çok iyi geçmeyecek gibi görünüyor. Antalya turizmden ekmek yiyor. Turizm inşallah bu yıl iyi geçer. İnşallah herkesin işleri açılır” diye konuştu.