Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Belediye Başkanımız Halil Öztürk’e ve İlçe Esnafımıza Ziyarette Bulundu.

37

Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere Belediye Başkanımız Halil Öztürk’e ve İlçe Esnafımıza Ziyarette Bulundu.
Belediye Başkanımız Halil Öztürk, ilçemizi ziyaret eden Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte Elmalı Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Aslan, Elmalı Şoförler Odası Başkanı Niyazi Özçelik ve ilçe esnaflarımıza ziyarette bulundu.
Esnaf ziyaretlerinin ardından makamında Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ve Birlik Yönetim Kurulu Üyelerini kabul eden Belediye Başkanımız Öztürk ” Meclis üyelerimizin tamamı ile birlikte. özellikle pandemi döneminde zorluk çeken esnaflarımızın yanlarında olduk, her türlü desteği vermeye çalıştık. Geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de meclisimizde karar alarak 3 ay boyunca kiracımız bulunan hiçbir esnafımızdan kira ücreti almamayı karara bağladık. Şimdiye dek olduğu gibi bundan sonra da esnaflarımızın yanında olmaya devam edeceğiz, arkalarında Elmalı Belediyesi gibi büyük bir kurumun var olduğunu hissettireceğiz.” dedi.

Antalya Esnaf Odaları Birliği Başkanı Adlıhan dere ise; “Bugün ilçeleri ziyaret kapsamında Elmalı ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Elmalı belediye başkanımız Elmalı’ya geldiğimiz saatten itibaren bizimle beraber esnaf odalarımızı ziyaret etti, ardından kendisi ile birlikte 1 saate yakın esnaf ziyareti gerçekleştirdik. Gerçekten Belediye Başkanımız Halil Öztürk’ün çalışmaları ile göreve geldiği günden bu yana Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği ve buradaki odalarla ilgili çok ciddi bir diyaloğu var. Birlik ve beraberlik var. Burada bir uyum var. Gerçekten Elmalı kadim bir şehir.  Burada muhterem zatlar var, onların verdiği rahatlıktan mıdır nedir biz buraya geldiğimizde huzur buluyoruz ve buradaki çalışmaları gördüğümüzde de çok mutlu oluyoruz.
Başkanımız aynı zamanda bize önümüzdeki günlerde hayata geçireceği projeleri de gösterdi. Bunlar Elmalı için çok güzel projeler. Elmalı’nın gelişimi değişimi ve dönüşümünde de çok önemli yeri var. Kendisini kutluyorum, tebrik ediyorum. Aynı zamanda bizim oda başkanlarımızla birlikte odalarımızı da ziyarete gelerek esnaf dostu olduğunu da her seferinde gösteriyor.
 Geçen geldiğimizde de aynı şekilde bizimle beraber hem odalara gelmişti hem ziyaret etmişti. Biz aslında ziyaretlerimizi ilçelerde odalarımıza gerçekleştirip belediye başkanlarımızı makamlarında ziyaret ediyorduk ancak belediye başkanımız bu konuda bize o fırsatı da vermiyor, geliyor mahallinde dinliyor.  Bu arada odalarımız ve başkanlarımız, yönetim kurulu üyelerimize “başkanımızla ilgili bir talebiniz var mı? “ diye sorduğumuzda hepsi teşekkür ediyor. Bana da burada hem odalarım adına hem esnaf ve sanatkârlarım adına teşekkür etmek düşüyor. Bir de bu pandemi süreci içerisinde 2020 Mart’tan bu yana daha önce de gelmiştik arkadaşlarımla yönetimlerimle birlikte size teşekkür etmiştik. Bugün yine bu ikinci gelen genelgeler doğrultusunda sizler Esnaf ve sanatkârlarımızın Belediyeye ait kiracılarından 3 ay kira almayacağınızı söylediniz. Ben bu davranışından dolayı şahsınızda Belediye Başkanımız olarak ve belediye meclis üyelerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Başkanım biz sizi seviyoruz, başarılarınızın devamını diliyoruz.”  Açıklamasında bulundu.