Trans Dermal Dalga Yöntemiyle Tedavi

385

TTS TEKNOLOJİSİ Transdermal Terapötik Sistem yöntemiyle nasıl tedavi olunur. Mucizesi nedir? Günümüzde önemi nedir? Faydaları nelerdir? Sizlere aldığım bilgileri aktarmaya çalışacağım. 

Şifahi bir takviye veya tedavisel bir maddenin ağızdan almak yerine, enjeksiyon yönteminden sonra en hızlı emilim şekli olarak deri yolu ile vücuda alınma şeklidir. Çünkü ağızdan alınan bir madde mide, bağırsak ve karaciğer süreçlerinde birçok kayba uğrar.

Karaciğerde parçalanma, yıkma olayları, böbrekteki süzme süreci ve mide asidi belli başlı etkenlerdir. Almamız gereken etken madde dozu hızla düşer bunun için. Çünkü bu etken maddeler doğru dozlarda alınırsa vücudumuz için onarıcı besleyici ve yenileyici işlevlerini yerine getirirken dozu azaldıkça veya tam tersi doz aşımı oldukça hem faydadansa zararı olur hem de yan etkiler söz konusu olur.

trans_dermal.jpg

Sadece tedavisel etken maddeler ile ilgili değildir Transdermal Terapötik Sistem yöntemi tercih etmek, beslenme açısından da sindirimimiz birçok noktada sekteye uğrar. Yemek esnasında içtiğimiz çaylar, kahveler veya daha masum görünen ayran, meyve suyu ile güçlü olduğunda emilim ve sindirimin olmazsa olmaz bir parçası olan midemizdeki asidi seyreltmiş olup etkinliğini azaltıyoruz. Yaşam boyu bir kez dahi antibiyotik kullandıysak bağırsak floramızı bozmaya başlıyoruz.

Paketlenmiş gıda tüketimi, sigara ve tütün mamulleri tüketimimiz yüzünden karaciğerde yıkım artıyor. Dolayısı ile ister beslenmemiz, ister takviye etken maddeleri alımımız ve isterse şifahi ilaç kullanımlarımızda maalesef yüzde yüz biyo yararlanım sağlayamıyoruz. Transdermal Terapötik Teknolojisinde ise vücudumuzun tüm faydalıları; bu üçgene uğramadan, ihtiyacı olan kadarını yavaş yavaş almasından oluşan bir yöntem söz konusudur ki bu, her yaştan her metabolizmaya ve beslenme kültürüne sahip kişiler için ortak ve maksimum faydada bir kullanım gerçekleşmesini sağlar.

trans_dermal_tedavi.jpg

* Dalga teknolojisinin bir avantajı da tadının tuzunun yutulan bir nesne olmadığı için bilinmemesi, çünkü birçok kişi içmekten, yutmaktan hoşlanmıyor. Yoğun şehir hayatımızda sürekli bir şeyler içip yutmaktansa özellikle günde 1 kez yapıştırıp 24 saat boyunca etki etmesi hayatımıza devam edebilmek için büyük avantaj sağlıyor.

* Vücudumuzda birçok gıda takviyesinde reaksiyon gelişebiliyor; çünkü etken madde direk mide, karaciğere geliyor ya da dozu ayarlanamıyor ve doz aşımı olabiliyor. Transdermal Terapötik Sistemde ulaşım yavaş yavaş olduğu için vücut reaksiyon göstermiyor. Aynı zamanda ağız yolu ile alınan takviyeye reaksiyonda mide yıkanmasına kadar ağır süreçler gerekirken, Transdermal Terapötik teknolojisi ile alınan bir maddeye karşı reaksiyon gelişirse çıkarılıp atılarak süreç hızlandırılmış olur.

* Depolanma süreci ile ilgili de büyük avantajlar taşır. Özellikle b komplex ve c vitamini gibi elementler vücuttan gün içerisinde sıkça atıldığı için yapıştırdığımız bant 24 saat boyunca eksildikçe bu vitaminleri vermeye devam eder.

Transdermal Terapötik Dalga teknolojisinin içerisindeki bu bileşenler sayesinde, bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve kılcal damarlar yolu ile vücudun her noktasına ulaşarak rahatsızlığı çözmekte yardımcı olur. En basit hastalıklardan tutun da en ağır hastalıklara kadar fayda sağladığı gözlemlenmiş olup, yüzbinlerce kişiden olumlu sonuçlar elde edilmiştir.

trans_dermal_tedavi.png

Başlıca destek sağladığı alanlar şunlardır:

Bağışıklık sistemini güçlendirir, enerji verir, direnci artırır, vücut dış ve iç organ ağrılarında destek sağlar, vücudu besler ve bütün hastalıklara karşı korunmasında destek sağlar. Gerginlik, stres, kronik yorgunluk gibi hallerin düzelmesinde, vücudun fiziksel ve ruhsal olarak canlanmasında önemli destekler sağlar. Kalp ve damar sağlığının korunmasında ve mevcut rahatsızlıkların çözümlenmesinde yardımcı rol üstlenir. Kanser türlerine karşı bağışıklık sistemini güçlendirerek mücadele verir. Soğuk algınlığı ve gribin önlenmesinde önemli bir yardımcıdır. Daha iyi zihinsel performans ve konsantrasyon sağlayarak sağlıklı hücre üretimine yardımcı olur. Depresyonu engeller, sağlıklı uyku sağlar, mafsal, eklem romatizmalarını rahatlatır, bağışıklık sistemini güçlendirir, cinsel fonksiyonları düzenler, menopoz ağrılarını azaltır ve ruhsal çöküntüye engel olur.

 

Sema Yerdelen