Bakan Koca’dan açıklaması: İşte 25 Nisan Türkiye’de günlük corona virüsü tablosu ile vaka, ölüm, iyileşen hasta sayısı!

55

Türkiye’de corona virüsü vaka, ölü, iyileşen ve entübe hasta sayısı son durum merak edilirken son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. Dünyada son durum giderek kötüleşmesine karşın ülkemizde Covid-19 salgını kontrol altına alınmaya başlandı. Öyle ki, dün açıklanan tabloda ilk kez günlük iyileşen hasta sayısı vaka sayısını geçti. . Bu noktada, Fahrettin Koca tarafından günlük olarak açıklanan corona virüsü vaka ve ölüm sayısı tablosu ile 25 Nisan canlı haritası merak ediliyor. Zira, Bakan Koca tarafından günlük olarak corona virüsü tablosu ile vaka, ölüm, entübe ve iyileşen hasta sayısı bilgisi kamuoyu ile paylaşılıyor. Sağlık Bakanı Koca, Türkiye’de corona vaka, ölüm, entübe ve iyileşen hasta sayısı hakkında açıklama yaptı ve 25 Nisan günlük son durumu paylaştı. Peki, 25 Nisan koronavirüsü Türkiye vaka ve ölü sayısı son durum bugün kaç oldu? Entübe hasta ve iyileşen hasta sayısı nedir? İllere ve göre ilçelere göre vaka dağılımı tablosu nasıl? İşte, Sağlık Bakanlığı verilerine göre, Türkiye’de koronavirüs vaka sayısı, illere göre vaka dağılımı ve iyileşen hastalar ile ilgili son dakika haberleri 25 Nisan…

Bakan Koca'dan SON DAKİKA açıklaması: İşte 25 Nisan Türkiye'de günlük corona virüsü tablosu ile vaka, ölüm, iyileşen hasta sayısı! Türkiye corona virüsü son durum ve vaka dağılımı canlı harita

Dünya genelinde onlarca ülkede etkisini gösteren corona virüsü (Kovid-19) salgını hakkında son dakika haberleri peş peşe geliyor. Dünyada koronavirüs son durum giderek kötüleşirken bilanço da her geçen gün ile beraber giderek artıyor. Salgının merkez üssü ABD’de sağlık sistemi neredeyse çökmenin eşiğine geldi ve ülkede koronavirüs bir türlü kontrol altına alınamıyor. Türkiye ise salgın karşısında etkin bir mücadele ortaya koymasının sonuçlarını almaya başladı. 24 Nisan’da günlük iyileşen hasta sayısı günlük vaka sayısını ilk kez geçti. Ülkemize ilişkin son durum bilgileri de Fahrettin Koca tarafından günlük olarak açıklanmaya devam ediyor. Vatandaşlar, 25 Nisan Türkiye’de son durum ve corona virüsü vaka sayısı ile iyileşen hasta sayısını öğrenmeye çalışıyor. Sağlık Bakanlığı tarafından her gün açıklanan günlük veriler ile, detaylı vaka sayısı, ölü sayısı, iyileşen hasta ve entübe hasta sayısı kamuoyu ile paylaşıyor.

CORONA VİRÜSÜ TÜRKİYE VAKA VE ÖLÜ SAYISI 25 NİSAN 2020

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 25 Nisan 2020 Cumartesi gününe ilişkin son durum bilgileri ile vaka, vefat, iyileşen ve entübe hasta sayısı hakkında açıklama yaptı. Bakan Koca, günlük tabloyu kamuoyuna duyurdu.

Koca, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarda ise canlı koronavirüs haritası ile vaka dağılımı hakkında bilgi vermişti.

Peki, Sağlık Bakanlığı corona virüsü canlı haritası ile Türkiye’de vaka ve ölüm sayısı bugün kaç oldu? İstanbul, Ankara ve İzmir olmak üzere illerde ve ilçelerde son durum ne? Haberimizden, 25 Nisan Türkiye’de corona virüsünde son durumu günlük ve canlı tablo ile öğrenebilir, dünyadaki corona virüs vakalarını harita üzerinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Bakan Koca'dan SON DAKİKA açıklaması: İşte 25 Nisan Türkiye'de günlük corona virüsü tablosu ile vaka, ölüm, iyileşen hasta sayısı! Türkiye corona virüsü son durum ve vaka dağılımı canlı harita

25 NİSAN SON DURUM

Bakan Koca, 25 Nisan günlük tabloyu açıklarken şu ifadeleri kullandı:

Son 24 saatte 3.845 hasta taburcu edildi, 2.861 yeni tanı kondu. Taburcu olanların sayısı yeni hastaların sayısından 984 fazla. Şifa bulanların toplam sayısı ise 25.000’i geçti. Testlerin pozitif çıkma oranı azalıyor. Bu tabloya tedbirle destek şart.