29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Coşkuyla Kutlandı

142

Lara Rotary Kulübü düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı Antalya’daki rotary Kulüplerle   birlikte coşkuyla kutlandı.

2430’uncu Bölge Guvernör Yardımcısı Birol Öncel, Hüseyin Karaman, 2430’uncu Bölge sekreteri Serdar İlkmen ve eşi Banu İlkmen, Antalya Rotary dönem Başkanı Ali Çelik ve üyeleri, Alanya Rotary dönem Başkanı Ümit Köse ve üyeleri,  Kaleiçi Rotary temsilen Seçkin Arkan, Aspendos Rotary dönem Başkanı Ufuk Aydemir ve üyeleri, Perge  Rotary dönem Başkanı Ali Fuat Gökbakır, Olimpos  Rotary dönem Başkanı Hande Yurdakul ve üyeleri, Falez Rotary dönem Başkanı Okan Köken ve üyeleri 29 Ekim  Cumhuriyet Bayramı’nı düzenleyen Lara Rotary dönem Başkanı Şeyda Özgören ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

Saat 19:00’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Balosu başladı. Lara Rotary Başkanı ve yönetimi tüm misafirleri kapıda karşıladılar.  Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için saygı duruşu ve istiklal marşının ardından balo açılış konuşması için Lara Rotary Dönem Başkanı Şeyda Özgören 29 Ekim, Atatürk ve Rotary temalı konuşması yer aldı. Ardından 29 Ekim Bayramı Pasta törenine geçildi. Bu törenin ardından Orkestra Atatürk’ün 
Sevdiği şarkıları içeren repertuara yer verildi. Roteryen ve eşlerinden oluşan Balo gecesinde sahnede Vays ve tango dansı yapıldı.

Başkanlar Sahnede Konuştu

 Rotary Kulübü dönem Başkanları Ali Çetin, Ümit Köse, Seçkin Arkan, Ufuk Aydemir, Ali Fuat Gökbakır, Hande Yurdakul, Okan Köken, Şeyda Özgören 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın önemini ifade eden konuşma yaptılar. Geçmiş dönem başkanı İsmail Toy ve eşi Yadigâr Toy Kuvay-ı Milliye Destanı Karayılan hikayesini birlikte okudular.  Ardından Guvernör yardımcısı Hüseyin Karaman şiirin devamını okuyarak tamamladı. Tuğçe Özgür Almaç “Eleniden Atatürk’e mektup” şiirini okudu. Katılımcılar duygu yüklü anlar yaşandı.

 

Hilton otelde gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet bayram balosu orkestra tarafından verilen küçük konserin ardından 10’uncu yıl marşının söylenmesi ile akşam çok mutlu ve gururlu bir şekilde sonlandı.