İyi Parti, Gazipaşa’da ayağa kalktı

12

Esnafları ziyaret ederek sorunları tespit ederek gündeme getiren İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Gazipaşa’da da halka indi. Esnafı tek tek gezen Başaran, Pazar yerine giderek vatandaşın nabzını tuttu.

İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, divan kurulu üyeleri ve Gazipaşa yönetimi ile birlikte sahaya indi. Esnafları tek tek ziyaret ederek sorunları dinleyen Başkan Başaran, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in broşürünü ve Türk Bayrağı dağıttı. Başaran, “Bizim derdimiz esnaflarımızın, emeklilerimizin, işçilerimizin kısacası vatandaşlarımızın ay sonundan korkmadığı bir Türkiye’yi inşa etmek” diye konuştu.

SORUNLAR GÖZ ARDI EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Esnaf ziyaretleri sırasında sorunları dinleyen Başkan Başaran, ülke siyasetinde halkın problemlerinin bir kenara bırakılıp suni gündemler yaratılmaya çalışıldığına dikkat çekti. Başaran, “İktidar esnafın durumunu konuşmak istemiyor. Sürekli olarak kişiler üzerinden yapılan ve vatandaşı ilgilendirmeyen polemikler konuşuluyor. Biz İyi Parti olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başlattığı esnaf ziyaretlerini devam ettiriyoruz. Esnaflarımızın içerisinde bulunduğu zor durumlar, vatandaşın alım gücünün her geçen gün düştüğü bugünlerde siyasi polemiklerle ilgilenmiyoruz. Esnaflarımız için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ

Gazipaşa’daki esnaflar ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Başaran, ülkede çok ciddi ekonomik sorunların olduğunu, halkın gelecek kaygısı yaşadığını söyledi. Pandemi dolayısıyla temel gıdada fiyatların ciddi oranda artırıldığını, buna karşılık vatandaşın alım gücünün daha da düştüğüne vurgu yapan Başkan Başaran, “Yaptığımız ziyaretlerde esnafımızın dile getirdiği sorunların takipçisi olacağız. İl Divan Kurulu üyelerimizin ve ilçe başkanlarımızın yapmış olduğu ziyaretlerde esnaflarımızın gösterdiği ilginin aynı zamanda İYİ Parti’ye gösterilen bir ilgi olduğunu da düşünüyoruz. İYİ Parti Belediyeciliği başta olmak üzere Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte ülkemize getirmek istediğimiz huzur ortamının vatandaşlarımız başta olmak üzere esnafımızda karşılık bulduğunu görüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretleri de vatandaşlarımızın daha iyi bir şekilde yönetilmesi, onları da bu yönetim modelinde paydaş edebilmektir. Daima esnafımızın ve odalarımızın yanında olacağımızı belirttik” dedi.

GAZİPAŞA BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ’I ZİYARET ETTİ

Gazipaşa’da esnaf ziyaretlerini tamamlayan Başkan Başaran, Millet İttifakı belediyelerinden biri olan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. İyi Parti ve CHP’nin hizmet anlamında koordineli bir biçimde çalıştıklarını ifade eden Başkan Yılmaz, pandemi sürecinde esnafların ziyaret edilmesini çok anlamlı bulduğunu söyledi.