“Evlilik Parkı” hizmete açıldı

27

Korkuteli Belediyesi tarafından 13 gün gibi rekor bir sürede yapılan, 1500 kişilik “ Evlilik Park” dün dualarla hizmete açıldı.  

Resmi açılış yapılmamasına rağmen, projenin hizmete açılması esnasında; Korkuteli İlçe Kaymakamı Ömer Çimşit, Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun, MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlar yer aldı. Açılış öncesi MHP Korkuteli İlçe Başkanı Medine Yapılmışev, Ak Parti Korkuteli İlçe Başkanı Kemal Sancaktar birer konuşma yaptılar.  

“Geceli gündüzlü çalıştık”  

İlçe Başkanlarının ardından konuşmasını yapan Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek “Aslında burada böyle bir projemiz yoktu. Aynı kitapçığımızda, 1071 Alpaslan Yüzme Havuzu ve Spor Yerleşkesinin olmadığı gibi, Altuncan Hatun Kadınlar Merkezimizin olmadığı ve şimdi yapacağımız Emekliler Merkezimizin olmadığı gibi. Arada canım sıkıldı projeleri bunlar. Pandemi süreci araya girdi. Çok fazla talep geldi. Ne yapabiliriz, diye düşündük. Mimarımız Çağatay Bey, burasının projesini bir gecede çizdi.” Dedi. 

Başkan İşlek “ Ekibimizle geceli gündüzlü bir çalışma ile burayı 13 günde tamamlayarak hayata geçirdik. İşte o ekipte yer alan; Fen İşleri Müdürümüz Ahmet Bey onun nezdinde tüm personelimize teşekkür ediyorum. Park Bahçeler Müdürü Mehmet Ali Bey, şahsında sucusundan elektrikçisine, seramikçilerimize kadar, hepsine teşekkür ediyorum. İki tane de başkan yardımcımız, Recep Bey ve Emrah Bey çok teşekkür ediyorum. İşletmeler Müdürümüz Umut Bey, finansal ayarlamaları yapan yönetim kurulu başkanımız, Koray Doğanay. Özel Kalem Müdürümüz Hasan Bayır. Ben hepsine tüm belediye personelimize, şirket personelimize hepsine çok çok teşekkür ediyorum. Bugün yardımcı olan Altuncan Hatun ve Cumhureli personeline teşekkür ediyorum. Korkuteli’ye teşekkür ediyorum, bize hizmete şansı verdiler. Elini evete kaldıran tüm siyasetçilere teşekkür ediyorum. Antalya basınına geldikleri için teşekkür ederim. İl Başkanım Sayın Hilmi Durgun’a teşekkür ederim. Moral motivasyon kaynağımız Sayın Kaymamamız Ömer Çimşit’e teşekkür ediyorum” dedi. Korkuteli Kaymakamı Ömer Çimşit’in konuşmasının ve hatıra fotoğrafından ardından açılışa katılan konuklarla birlikte toplu halde yemek yenilerek program sona erdi.