Gümüş iyonlar, bakteri ve virüsleri yok ediyor

114

Son günlerde dünyada var olan Corona virüsü salgını tüm ülkeleri alarma geçirmiş durumda, virüs salgını için pek çok kuruluş ilaç geliştirmeye çalışıyor.

Takı dünyasının gözdelerinden olan gümüşün uzun yıllar yapılan araştırmalar sonucunda bakteri, virüs gibi canlı mikro organizmaları yok edebildiği ortaya çıktı.

Nano gümüş iyon teknolojisi, uzun yıllar süren AR-GE neticesinde, doğal madenlerden gümüşün en etkili nano teknoloji ve  TTS Teknolojisini kullanan,  kıymetli bileşenlerin, tenimizde bulunan gözenekler sayesinde vücuda dahil edip, kılcal damarlar vasıtası ile de, kana karışmasını sağlayan teknolojidir. En önemli özelliklerinden biri de, söz konusu bileşenleri, vücudun ihtiyacı oranında vücuda dahil etmesidir.

Gümüş iyon; güçlü ve doğal bir antibiyotiktir ayrıca enfeksiyonlara karşı etkili bir koruyucu görevi de bulunmaktadır.
Bir katalizör olarak çalışır,tek hücreli bakterilerin, virüslerin ve mantarların oksijen metabolizmaları için ihtiyaç duydukları enzimi çalışamaz hale getirir. Vücut kimyasına ve enzimlerine hiç zarar vermeden mikro organizmalar yok edilmiş olur. İçten tedavinin en doğal halidir

Bilgi için : [email protected]