Dilan Polat iddiası ortalığı karıştırdı: Herkes altınlarını almaya koştu

8

Fatsa’da kuyumcu Emre Sade’nin Dilan Polat davasında gözaltına alındığına dair söylentiler yayıldı. Kuyumcuya altın emanet eden yüzlerce kişi endişeye kapılarak soluğu dükkan da aldı.

İddiaya göre Fatsa’da kuyumculuk yapan Emre Sade’nin Dilan Polat davası nedeniyle gözaltına aldığını ilçede yayıldı.

Fatsa ilçesini sarsan olayda gerçek ortaya çıktı. İlçede faaliyet gösteren Sadeler Kuyumcu sahibinin Engin Polat ve Dilan Polat davası ile ilgili gözaltına alındığına dair iddia sonrası müşteriler işletmeye akın etti. Dakikalar içerisinde artan kalabalık sonrası emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Panikle bekleyişini devam ettiren kalabalığı rahatlatan açıklama işletme sahibi Emre Sade’den geldi.
 

Kuyumcu Emre Sade ile ilgili çıkan dedikodular sonrası yaşanan izdiham nedeniyle kısa bir açıklama yayınlandı. Emre Sade, “Olumsuz bir durum yok. Gördüğünüz gibi işyerimiz açık. Her gün olduğu gibi bugünde iş yerimizi açtık ama kötü niyetli kişilerin esnaflığımıza zarar vermek için çıkardığı dedikodu sonrası böyle bir durumla karşılaştık. İş yerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. İşletmemizle ilgili iftira niteliğindeki paylaşım ve yorumlar hakkında her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz” dedi.