Mesleğiyle geri döndü

33

Antalya’nın tanınmış siyasetçilerinden olan ve bir süre önce aktif siyasete son veren Dr. Mustafa Reşat Oktay, Palm Clinic adıyla açtığı medikal estetik merkeziyle asli mesleği hekimliğe geri döndü.

 

Antalya’da yerel siyasetin en çok tanınan isimlerinden biri olan ve son yerel seçimlerde DSP’den Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Dr. Mustafa Reşat Oktay, aktif siyasi yaşamına son verdi. Seçimlerden sonra bir süre İstanbul’da yaşayan ve yakın zamanda Antalya’ya dönen Oktay, Konyaaltı Caddesi’nde hizmete açtığı Palm Clinic adlı medikal estetik merkeziyle, asli işi olan hekimliğe geri döndü. Resmi açılışı henüz yapılmayan merkezde yaklaşık 30 yıllık hekimlik deneyimini, alanında uzmanlaşmış bir kadroyla buluşturan Dr. Mustafa Reşat Oktay, bundan sonra son teknoloji cihazlarla Antalya halkına güzellik yolculuklarında rehberlik edecek.

 

BU MERKEZDE YOK YOK

‘Güzellik ilgi ister’ mottosuyla yola çıkan Oktay, Dünyada 10.47 milyar, ülkemizde ise 100 milyon dolarlık bir market değerine ulaşan medikal estetikte Antalya’da bir fark yaratmak istediklerini belirterek, “Kliniğimizde bu alanda kullanılan en son teknolojiye sahip tüm cihazlar mevcut. Mesela, lazer epilasyon cihazı 4 farklı dalga boyunda sarı tüyleri okuyan bir teknolojiye sahip. Bu teknoloji Türkiye’de yer alan klinikler arasında ilk defa kullanılıyor ve ilk seansta yüzde 60’lık bir başarı sunuyor. Ayrıca, Palm Clinic’te akupunktur, mezoterapi, ozon Terapisi, glutatyon gibi geleneksel tıp alanlarının yanı sıra botoks, dolgu, mezoterapi, Hi-Fu, cilt bakımı gibi güzellik ve estetik alanında uygulamalar da yapılabiliyor” dedi.