Digital Gösteri Merkezi Antalya’da kapılarını açıyor

7

Turizmci İrfan Demirok’un sahibi olduğu Digital Gösteri Merkezi 27 Haziran’da kapılarını açıyor.

Türkiye’de ilk defa 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Digital Gösteri Merkezi’nde aksam saat 22.30’dan itibaren de canlı Dj performansı ile eğlenceli anlar yaşanacak.

Dijital dünyada Android Jones olarak bilinen Samskara’nın ödüllü eserlerinin yer alacağı Gigital Gösteri Merkezi’nin yaratıcısı İrfan Demirok, 3 yıldır dünyanın her yerinde araştırmalar yaptığını belirterek, “Önceleri hayaldi, gerçeğe dönüştürmek imkansız gibiydi. Ama isin içine girdikçe heyecanımız arttı. Dünyada esi benzeri olmayan bir yatırımı Antalya’da hayata geçirmeyi başardık” dedi.

Antalya’nın deniz, kum, güneş, tarih ve doğa gibi zenginliklerine bu tür yatırımların da eklenmesi ile tam bir cazibe merkezi olacağını kaydeden İrfan Demirok, “Oluşturduğumuz Digital Gösteri Merkezi büyüleyici bir ortam sunacak konuklarına. Daha kapıdan içeri girerken, farklı bir dünyanın içine adım atmış olacaksınız. Sanal dünyanın tüm güzellikleri ile buluşacaksınız. Gözlüksüz ve çıplak gözle boyutlar ötesi bir alanda bu hissi yasayacaksınız. 5 bin metrekarelik Digital Gösteri Merkezi’ni gezenler, ülkelerine tarifi yapılamayacak bir duyguyla geri dönecek. Böylesine devasa bir yatırımın Antalya’da hayata geçmesi, turizmin 12 aya yayılması projesi içinde çok önemli bir unsur olacaktır” diye konuştu.