YÖRSİAD’DA ÖNCE İFTAR, SONRA SEMİNER!

11

Yörük Sanayici ve İş İnsanları Derneği (YÖRSİAD) Nisan Ayı olağan toplantısını Su Hotel’de gerçekleştirdi. Ramazan ayı dolayısıyla olağan toplantısını iftar ile birlikte yapan YÖRSİAD, iftar sonrası yazar Aret Vartanyan’ın konuk konuşmacı olarak katıldığı ‘Yeni Nesil İnsan ve Yaşam’ konulu bir seminer gerçekleştirdi.

İftar ve toplantıya, Antalya Tanıtım Vakfı (ATAV) Başkanı Yeliz Gül Ege, Kafkasın Kadınları Derneği Başkanı Emel Yenigün, Romanya Antalya Fahri Konsolosu ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Semih Beken ile çok sayıda YÖRSİAD üyesi katıldı. Toplantıda Antalya’nın başarılı İş İnsanlarından Hilmi Beken’i YÖRSİAD’ın onursal üye yapan rozeti M.Aykut Ege tarafından takıldı.

YÖRSİAD Başkanı M.Aykut Ege yaptığı açılış konuşmasında, her zaman olduğu gibi bu yılda tüm üyeler ile ve değerli konuklar ile birlikte Ramazan ayında iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Ege, “Ramazan ayını idrak ettiğimiz bu günlerde, hep birlikte bir arada bu güzel iftarı yaşamak bizleri çok mutlu ediyor. Birlik ve beraberliğimizin en değerli aylarından birisidir Ramazan ayı. Bu ayın da artık sonuna doğru geliyoruz. Hayırlı ramazanlar dilerken, aynı zamanda şimdiden gelecek Bayramımızı da yürekten kutluyorum. Ayrıca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın tüm çocuklarımıza kutlu olmasını diliyorum.”dedi.

Tüm üyelerimizin değerli destekleri için teşekkür ediyorum!

YÖRSİAD olarak yoğun bir şekilde çalışmalara devam ettiklerini de belirten Başkan M.Aykut Ege “YÖRSİAD olarak son dönem oldukça aktif bir şekilde çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Oluşturduğumuz komitelerimiz üzerlerine düşen görevleri başarılı bir şekilde yerine getiriyor. Sosyal sorumluluk projelerimize hızla devam ediyoruz. Dernek olarak Antalya’da olduğu kadar tüm Türkiye’de bilinilirliğimiz artmış durumda. Tüm üyelerimizin değerli destekleri bizim için çok önemli. Konuk konuşması olarak bizleri kırmayarak gelen Sayın Aret Vartanyan’a da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Yarın, bugün gibi olmayacak!

Aret Vartanyan, YÖRSİAD ailesi ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, teşekkürlerini sundu. Vartanyan, bugünün koşulları, yarının öngörüleri arasında bireysel yaşamlarda nasıl var olunabileceği, hedef ve hayallerin nasıl dizayn ederek gerçek kılınabileceğinin anahtarlarını YÖRSAİD üyeleri ile paylaşarak, değişimin gelecekte neler oluşturabileceğini aktardı.

Vartanyan “Bir yanda koşullarımız, geçmişimiz, öğrendiklerimiz, inandıklarımız, toplumun ailenin yazdığı yazılım… Diğer yanda Yapay Zeka ve hızına yetişmekte zorlandığımız yeni dünya… İlişkilerden iş dünyasına, inanç sistemlerinden bildiğimiz tüm ideolojilere kodlar yeniden yazılıyor, kartlar yeniden karılıyor, kağıttan evler yıkılıyor. Çiplerden dünya dışı yaşama, blockchainʹden ölümsüzlüğe yaklaşmanın paralelinde insan ve topluma dair hiçbir şey, ʹYarın da ʹBugünʹ gibi olmayacak.”dedi.

Keyfiye taktı!

Toplantı sonrası kitaplarını YÖRSİAD üyeleri için imzalayan konuk Aret Vartanyan’a, Başkan M.Aykut Ege tarafından bir teşekkür plaketi verildi ve Yörüklerin simgesi keyfiye katıldı. Gece toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.