BUCAK KARDEŞLERDEN ADLIHAN DERE’YE ZİYARET

7

Antalya‘da Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, Oto Tamirciler Odası Başkan Adayı Mehmet Bucak ve Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’yi ziyaret ederek, yaklaşan oda seçimlerinde destek vereceklerini açıkladılar.

Antalya‘da Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, Oto Tamirciler Odası Başkan Adayı Mehmet Bucak ve Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı Metin Bucak, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret etti. Yaklaşan oda seçimleri öncesinde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere’yi destekleme kararı aldıklarını ve bu kararı da önce kendisine açıklamak için ziyarette bulunduklarını ifade eden Antalya‘da Börekçiler, Etli Pideciler, Yufkacılar, Kafeteryacılar ve Kafe Barlar Odası Başkan Adayı Turgut Bucak, “AESOB Başkanımız Sayın Adlıhan Dere’nin yaptığı başarılı çalışmaları yakından takip ediyoruz. Özellikle esnaflarımız için aldığı kararlar ve faaliyetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de Oto Tamirciler Odası ve Semt Pazarcılar Odası Başkanlığına aday olan kardeşlerim ile birlikte Adlıhan Başkana destek vereceğiz” diye konuştu.

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ise, Ocak ayında gerçekleşecek seçimlerde Bucak kardeşlere başarılar diledi.