Antalya Ulaşım ‘da yönetim çıkmazda…

29

Antalya Ulaşım A.Ş. ile vatmanlar arasında yaşanan toplu iş sözleşmesi gün geçtikçe alevlenirken AntRay’da örgütlü Demiryol-İş Konya Şubesi Başkanı Adem Gül, ay sonunda greve başlayacaklarını bildirdi.

Antalya Ulaşım A.Ş. ile vatmanlar arasında yaşanan toplu iş sözleşmesi gün geçtikçe alevlenirken AntRay’da örgütlü Demiryol-İş Konya Şubesi Başkanı Adem Gül, ay sonunda greve başlayacaklarını bildirmesinin ardından, dün itibariyle duraklara bilgilendirme yazısını asarak grev için düğmeye bastı.

AntRay’da örgütlü Demiryol-İş Konya Şubesi Başkanı Adem Gül, Antalya Ulaşım A.Ş ile toplu sözleşme sürecinde 21 maddede anlaşamadıkları ve üyelerine baskı uygulandığı gerekçesiyle AntRay’da grev sinyali verdi.

 

BİLGİLENDİRME YAZISI ASILDI

Grev konusunun gündeme geldiği günden bu yana, yetkililerden hiçbir geri dönüş alamadıklarını söyleyen Gül, “Yaşanılan sıkıntılarda gelişme olmadığından dolayı kanunen bu bilgilendirme yazılarını asmak zorundayım. Bizler çözüm odaklı olmamıza rağmen, yetkililerden hiçbir yaklaşım ve çağrı olmadı” dedi.