Sınıf Öğretmeni şimdi Bioenerji Terapisi Yapıyor

114

Merhaba  Seda Hanım,bize kendinizi tanıtır mısınız ?

Merhaba, ben Seda Çakmakoğlu, 56 yaşındayım, emekli sınıf ve özel eğitim öğretmeniyim, Antalyalıyım.  görevim gereği, Eskişehir,Malatya ve Konya’da yaşadım. 2002 de Antalya’ya döndüm.

Bioenerji ile nasıl tanıştınız?

                Gençlik yıllarımdan beri, spritüel konular ilgimi çekiyordu, bu konuyla ilgili ve kişisel gelişimle ilgili kitapları okuyordum.  Düşüncelerimizle, ilgi alanımızla aslında geleceğe hazırlık yaptığımız kanaatindeyim.

2010 yılı Ağustos ayında, akut gelişen çok şiddetli kalça kemiği ağrısı yaşadım, kuvvetli ağrı kesiciler içmeme rağmen, ağrının şiddetinde azalma olmamıştı. Hastaneye gittim, yapılan muayene ve tetkikler sonrasında, ağrıyı gidermenin tek yolunun, ağrı bölgesine kortizon içeren iğneyi yapmak olduğu söylendi.  Ancak vücuduma kortizon almak istemediğim için, kabul etmedim, doktorum bir ilaç yazdı, ancak kortizonu kabul etmediğim için bu ağrıyı aynı düzeyde 2-3 hafta çekebileceğim uyarısında bulundu. Hastane dönüşünde, uzun süredir görüşmediğim ağabeyim gelmişti ( bioenerji uyguladığını biliyordum, ancak deneyimlemiştim)  bana Reconnective Healing (tekrar bağlantı )seansı uyguladı, çok farklı bir deneyimdi J  yaklaşık 1 saat sonra, tamamen ağrı geçmiş şekilde kalktım… Yani bir mucize yaşadım. Sonrasında seanslara devam ettik ve bioenerji ( şifa aktarma )  yeteneğim açığa çıktı..

Yani bu yetenek her insanda açığa çıkabilir mi?

Aslında bütün insanlarda bu harika yetenek var, açığa çıkması bazen ( hazırlanmış)  tesadüflerle, bazen da bioenerji eğitimi alarak (inisinasyon-el  alma) kullanabilir hale geliyor. Zaten bedenimiz, yaradılış itibariyle kendi kendini onarma yeteneğine sahip. Ancak yaşadığımız hayal kırıklıkları, stres, kayıplar, hatta şehir ortamında yaşamak bile çakralarımızın kapanarak, evrensel enerjinin bedenimize ulaşamamasına neden oluyor. Tıpkı yakıtını alamayan bir aygıt gibi, bedenimizde de sıkıntılar oluşmaya başlıyor, yani hangi çakralar kapandıysa, o çakranın yönetiminde olan organlar rahatsızlanmaya başlıyor.

 

Bioenerji nedir?

                Doğadaki her varlıkta bulunan , Allahın veya doğanın en mükemmel  hediyesidir.

Bioenerji çok farklı şekillerde adlandırılmaktadır. Evrensel enerji- yaşam enerjisi- çi- ki- prana-kozmik enerji, ama hepside aynı şeyi anlatmaktadır. Bu bütün canlılarda olduğu kabul edilen güçtür. Kozmik enerji tepeden girer ve çakralar vasıtasıyla bedenin çeşitli bölgelerine dağılır. Fazlası el ve ayak uçlarından çıkar. Herhangi bir nedenden dolayı çakralar kapanırsa, enerji dağılamadığı için o bölge beslenemez ve hastalık ortaya çıkar.

Evrensel enerjinin bir parçası olmamız kadar, bireysel enerji alanımız  yani;  fiziksel, zihinsel, ruhsal üç enerji alanımızın bileşkesiyiz. Evrensel enerjiden çekebildiğimiz  enerjiyi bu sistem vasıtası ile kullanabilir hale getiririz. Evrenden aldığımız ve içselleştirdiğimiz bu enerjiye yaşam enerjisi,canlılık enerjisi,bioenerji diyoruz.

       Yaşam enerjimizi ; nefesle,besinlerle ve en büyük ve önemli ölçüde auramızla evrensel enerjiden alırız ..

Evrensel enerjiyi auramızla alırız dediniz, peki aura nedir?

                Vücudumuzda bulunan elektrik akımı beden etrafından bir alan oluşturuyor. Buna “AURA” deniyor.    Yani, Evrendeki her şey de olduğu gibi bizimde bir manyetik alanımız vardır. İşte bizim bu manyetik alanımız Auramızdır.
            Auramız bireysel enerjimizin evrene açılan yanıdır. Değişik katmanlardan oluşmuştur. Kadim bilgilerden, bu günkü bilimin ışığında yeniden değerlendirmelerimizle bunun 8-9 katman kadar olduğu bilgilerine ulaşılmıştır. 

Kirlian metoduyla YAPRAKTAKİ ENERJİ:

Kirlian Cihazıyla Çekilmiş İNSAN ELİNDEN ÇIKAN ENERJİ:

İLERİ TEKNOLOJİYLE GÖRÜNTÜLENİP ÖLÇÜLMÜŞ İNSAN AURASI  (İNSANIN 50-90CM LİK BİO-ENERJİ BEDENİ):

 

ÇAKRA NEDİR?

Çakralar insan bedeninde bulunan yaşamsal enerjiyi tüm vücuda dağıtan enerji merkezleridir.
Çakralar şu şekilde çalışır: Bedenimizdeki enerji dikey olarak hareket eder ve omurga boyunca yukarıdan aşağıya omurilikte dolaşır. Başta ve kuyruk sokumunun en ucunda söner.  çakranın kalbi işte bu omurilikten beslenir ve daha sonra bu enerjiyi yönetimi altındaki vücudun diğer bölümlerine dağıtır.Çakralar canlıların bedeninde bulunan enerji odaklarıdır ve  7 temel çakra vardır.

 

Vücutta yedi ana çakra vardır ve her çakra bir salgı beziyle ilgilidir.

  1. KÖK ÇAKRA
  2. SAKRAL ÇAKRA
  3. MİDE (GÜNEŞ SİNİR AĞI) ÇAKRA
  4. KALP ÇAKRA
  5. BOĞAZ ÇAKRA
  6. ALIN (3.GÖZ) ÇAKRA
  7. TEPE (TAÇ)ÇAKRA

 

 

Seanslarınızda ;  mum,tütsü veya müzik gibi şeyler kullanıyormusunuz?

Hayır, herhangi bir ritüele veya argüman kullanmıyoruz.. tamamen ellerimizden , kişinin

bedenine, çakralar yoluyla  bionerji aktarımı yaparak, şifalanmasına destek veriyoruz.. aslında bizler sadece aracı oluyoruz ,evrensel enerjinin kişinin bedenine ulaşmasına yardımcı oluyoruz..

Siz seanslarınızda hangi sistemi kullanıyorsunuz  ?

                Reconnective Healing( Tekrar Bağlantı) , bedenin ve beden enerji sisteminin fiziksel, zihinsel, duygusal ve ruhsal düzeyde yenilenmesine yardımcı olur. Dr. Eric Pearl Reconnective Healing’in yüksek bir enerji kaynağı olduğunu göstermektedir. Seans alıcının iyileşmesine yardımcı olur. Alıcı seans sırasında veya seanstan sonra iyileşme gösterebilir. İyileşme kişiden kişiye değişir, kişi tam iyileşmese bile bu enerji kişide iyileşme sürecini başlatır ve hızlandırır. Reconnective Healing seansı bir dönemde 1-7 seans alınması yararlıdır. 

          Dr.Eric Pearl   Tekrar Bağlantı şifasını  geliştiren ve dünyaya tanıtan kişidir. Kendisi 12 sene boyunca başarılı bir fizik tedavi uzmanı olarak çalışırken 1993 yılında hastaları, Dr. Pearl onlara fiziksel olarak dokunmadığı halde, üzerlerinde ellerini hissettiklerini bildirdikten sonra büyük bir dönüşüm geçirmiştir. Bu tarihten itibaren birkaç ay boyunca Dr. Pearl’ün elleri su toplamış ve kanamıştır. Şifa verdiği hastalar bir süre sonra melekler görmeye başlamış, ve bu süreçte kanserler, AİDS ile hastalıkları, kronik yorgunluk sendromu , doğuştan sakatlıklar, beyin felci ve diğer hastalıklar mucizevi bir şekilde iyileşmiştir. Bunlar Dr. Pearl’ün ellerini onların üzerinde gezdirerek yaptığı şifa seanslarında gerçekleşmiştir. 

                        Bu deneyimlerinden sonra Dr. Pearl tüm dünyadaki üniversitelerin ve hastanelerin ünlü doktorlarının ilgisini çekmiş, kendisi üzerinde laboratuvar ortamında araştırmalar yapılmış ve şaşırtıcı sonuçlar elde edilmiştir. Bunların arasında Jackson Memorial Hospital, UCLA, Cedars-Sinai, The VA Hospital, University of Miami Medical School ve The University of Arizona vardır. 
       Bugün hala ABD’de Los Angeles’ta oturan Dr. Pearl, şifa çalışmalarının yanında, Amerika ve Avrupa’da seminerler vermektedir. Böylece, o bu doğal yeteneğini tüm dünyada birçok kişiye aktarıp bu şifada uzmanlaştırmıştır. 

Reconnective Healing’i Deneyimlemek
Herkesin Reconnective Healing ile deneyimi eşsizdir. Çoğu zaman tek seansta iyileşmeler bildirilmiştir, ve bazen şifanın ortaya çıkması biraz uzun zaman alır.
Bildirilen Reconnective Healing Deneyimleri
* Aşırı vecit hali ve huzur
* Bedende enerjinin hareket etmesi
* Hastalık ve rahatsızlıkların daimi olarak ortadan kaybolması
* Evren ile “birlik” hissi
* Şifa seansları sırasında odada meleklerin varlığını hissetmek
* Bilinçaltı duygusal travmadan tamamen iyileşme, tam bir gevşeme hissi
* İçsel vizyonlar
* Seans boyunca güzel renkli görsel imgeler

 

Bioenerji çalışmalarınıza devam ediyor musunuz?

                Evet, çünkü bu benim için  vazgeçilmez bir yolculuk J KYBELE ŞİFA AKADEMİ olarak, terapist arkadaşlarımızla birlikte, Tekrar Bağlantı Şifası, Reiki, Nefes Terapisi,Access The Bars, Aile Dizimi gibi hem seans, hem de eğitim alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz..

Bioenerji seansı nın, insanlara ne gibi faydaları oluyor?

Kişilerin; enerji merkezleri ve kanallar temizlenmekte. 
* Enerji merkezleri aktif hale getirilmekte. 
* Enerji merkezlerinin biçimleri düzelmekte. 
* Tüm çakra sistemi dengelenmekte. 
* Enerji blokajlar giderilmekte. 
* Bedeni enerjik hale getirilmekte. 
* Bedensel ve ruhsal rahatsızlıklar giderilmekte. 
* Sağlığı gelişmekte. 
* Huzur ve neşesi artmakta. 
* İç dengesi gelişmekte. 

Kişilerin; yaşam ilişkileri daha çok başarılı olmakta. 
* Stresten uzaklaşmakta ve öfke kontrolü yapılabilmekte. 
* Ruhsal gelişimi hızlanmakta. 
* Performansı yükselmekte ve motivasyonları artmakta. 
* Cinsel sorunları azalmakta. 
* Kendine olan özgüveni artmakta. 
* Yaşama olan inançları ve bağlılıkları artmakta. 
* Kendi aralarındaki huzur ve güven ortamı oluşmakta. 
* Kendisini yenilemesi ve değiştirmesi desteklenmekte. 
* Ruhsal hastalıklarından Panik atak, depresyon, Fobik bozukluklara ve tüm ruhsal hastalıklara pozitif enerji yüklemekte. 

BİOENERJİ’NİN UYGULANABİLDİĞİ  ALANLAR NELERDİR?
Kişisel şifacılık ve iyileştirici yön. 
Sağlık sektörü ve alternatif tıp alanları 
Sporcu ve spor kulüpleri 
Firma ve kurumsal sektörlerde çalışan personel performansı 
Ameliyatsız ve ağrısız doğum (çatı açma) 
Hayvansal hastalıklara şifasal yön 
Bitki gelişimi ve hormonsuz doğal ürün yetiştiriciliği 
Bilinmeyen ve tıpta çaresi olmayan bazı hastalıklar 
Kanser ve kötü huylu tümörlerin eritilmesi 
Ruhsal sıkıntı ve fiziksel ağrı 

bioenerji ve enerji çalışmaları ne değildir?

 *   Enerji çalışmaları; bir din veya din içerisindeki bir tarikat değildir. Enerji çalışmaları yapabilmek için dinimizden tavizler vermeye, dinimizin içine sokulmaya çalışılan yanlış değerlere inanmamıza gerek yoktur.
    *  Enerji çalışmalarının amacı insanı anlamaktır. Her şeyi anlama ve çözümleme şeklinde bir çaba içerisinde olması gereksiz, geçersiz ve yanlıştır.
    *   Enerji çalışmaları; bilinçaltı serbest yönelimi veya bilinçsizce yapılan hareketler topluluğu değildir.
    * Enerji çalışmaları için; tuhaf şekilleri kullanmaya veya anlamsız kelimelerin tekrarına gerek yoktur.

*Enerji çalışmaları için; büyüsel düşünce ve davranış kalıplarının tekrarına ve hayatımıza sokmaya gerek yoktur.

   *Enerji çalışmaları yapabilmek için; doğuştan özel yeteneklerimizin olması gerekmez.

        *Enerji çalışmalarına başlayabilmek için; belirli sürelerle özel diyetler yapmaya veya vejetaryen olmaya gerek yoktur.
        *Enerji çalışmaları için; evren, kuantum ışık, sevgi, yüksek benlik, kozmik gibi kelimeleri abartılı bir şekilde hayatımıza sokmaya gerek yoktur.
        * Enerji çalışmaları adına; sürekli tebessüm etme, her şeyi sevme, her şeye enerji gönderme veya sahte mutluluk oyunu oynama gibi patolojik davranışlar geliştirmeye gerek yoktur.
        *Enerji çalışmaları için; bir gurubun üyesi olma ve sürekli onlarla bulunma gibi sosyal zorunluluklara gerek yoktur.

        * Enerji çalışmaları yapmak adına; kendimize garip önderler seçmeye, onların önünde saygı duruşu yapmaya veya değişik dillerde şarkılar söylemeye gerek yoktur.
       *Enerji çalışmaları yapmak için; farklı giysiler giyinmeye, farklı görünmeye veya farklı konuşmaya çalışmaya gerek yoktur.
       *Enerji çalışmaları yapabilmek için; doğaüstü varlıklarla iletişim kurma gibi tuhaf anlayışlara, rehber arayışlarına gerek yoktur.
       *Enerji çalışmaları yapabilmek için; saçma sapan felsefelere, zorlama anlayışlara ve bunlara inanmamıza gerek yoktur.