Türk Firması Endonezya da

1077

Türk Firması Endonezya da 1300 kişilik Seminer yaptı

One More International 2014 yılının Eylül ayında kurulmuş global network marketing firması, Türkiye’de hemen hemen her ilde aktif çalışmalarını hızla sürdürüyor. Genel merkezi İstanbul Esenyurt’ ta, Ege Bölge Müdürlüğü İzmir’ de, İç Anadolu Müdürlüğü Ankara’da.  Avrupa merkezi Hollanda Rotterdam’ da, Azerbaycan, KKTC, Meksika, Bulgaristan ve Endonezya’da merkezi dağıtım şirketler bulunmaktadır. Dünya geleninde ismini hızlı bir şekilde duyurmaya devam ediyor.

Asya sorumlusu Gürkan Kandemir’in  öncülüğünde Endonezya da bir meşale yakarak binlerce insanların hayatına dokunmaya devam eden Kandemir “Daha yeni başladık” dedi.

  Sapphıre Master Zeynek Açıkel , “Her zaman güçlü ekip, güçlü firma sloganını seven,  ekibin ve sahanın gücüne inanan bir şirket olarak, bizlere güven veren ülkelerdeki beklentileri karşılamak ilk önceliklerimiz arasındadır. Bundan dolayı Kasım 2020 tarihi itibariyle Endonezya da şirket kuruluşumuz  tamamlanmıştır. Bu hepimizin gururu hepimizin ilham kaynağıdır. Bu Organizasyonun oluşumunda emeği geçen Gürkan Kandemir’e ve ekibine teşekkür ederim. HAYAL ET İSTE VE YAP” dedi.