Koronaya meydan okuyan Gümüş İyon Türkiye’nin dört bir yanından talep arttı

105

Koronavirüs nedeniyle Gümüş iyonlarını trans dermal TTS üretilen bir çok medikal ürün içerisinde mevcut olup, yerli firmalarımızın ürettiği kaliteli ürünleri tercih edebilirsiniz. 

Nano gümüş iyon teknolojisi, uzun yıllar süren AR-GE neticesinde, doğal madenlerden gümüşün en etkili nano teknoloji ve  TTS Teknolojisini kullanan, kıymetli bileşenlerin, tenimizde bulunan gözenekler sayesinde vücuda dahil edip, kılcal damarlar vasıtası ile de, kana karışmasını sağlayan teknolojidir. En önemli özelliklerinden biri de, söz konusu bileşenleri, vücudun ihtiyacı oranında vücuda dahil etmesidir.

Gümüş iyon; güçlü ve doğal bir antibiyotiktir ayrıca enfeksiyonlara karşı etkili bir koruyucu görevi de bulunmaktadır.
Bir katalizör olarak çalışır,tek hücreli bakterilerin, virüslerin ve mantarların oksijen metabolizmaları için ihtiyaç duydukları enzimi çalışamaz hale getirir. Vücut kimyasına ve enzimlerine hiç zarar vermeden mikro organizmalar yok edilmiş olur. İçten tedavinin en doğal halidir.

Gümüş İyonları;

Doğal olarak, sadece cevizden elde edilebilen Gümüş İyonlarının, beyin sağlığının korunmasında çok ciddi bir etkisi vardır. Aynı zamanda antiseptik özelliği olan Gümüş İyonları, insanoğlunun unuttuğu önemli şifa noktalarından bir tanesidir.

TTS Teknolojisi;

TTS Teknolojisi,  kıymetli bileşenlerin, tenimizde bulunan gözenekler sayesinde vücuda dahil edip, kılcal damarlar vasıtası ile de, kana karışmasını sağlayan teknolojidir. En önemli özelliklerinden biri de, bileşenlerin, vücudun ihtiyacı oranında vücuda dahil etmesidir.

Bileşenlerin Nano teknolojisini kullanarak, TTS yöntemi ile vücudumuza sağlayabileceğiniz yararlar;

  1. Ağrı Kesici,
  2. Bağışıklık Sistemini Güçlendirir,
  3. Vücut Besleyici,
  4. Gerginlik Azaltıcı,
  5. Fiziksel Canlılık Verir,
  6. Kalp, Damar Sağlığını Korur,
  7. Enerji Verir, Dayanıklılığı Artırır,
  8. Daha İyi Konsantrasyon Sağlar,
  9. Sağlıklı Hücre Üretimine Yardımcı Olur,
  10. Stres Düzeyini Azaltır,
  11. Sağlıklı Uyku Sağlar,
  12. Mafsal, Eklem Romatizmalarını Rahatlatır,
  13. Cinsel Fonksiyonları Düzenler.

Özellikle kardiyovasküler sistemde, kan dolaşımını rahatlatması ve bağışıklık sistemini güçlendirmesi sebebiyle, sağlıklı kişilerin de dikkat etmesi gerekiyor. Çünkü ‘tedbir her zaman tedaviden ucuzdur.’

 Bilgi almak için   [email protected] ulaşabilirsiniz.