Gol sevincine asker selamı

301

Kurulduğu sezon grubunu namağlup şampiyon olarak tamamlayan KırkgözDöşemealtıBelediyespor, yeni sezonun 6ncı maçında Antalya Sanayispor’u ağırladı. İkinci yarının tamamını 10 kişi oynayan ev sahibi takım, karşılaşmayı Mustafa Ertekin ve Harun Kayalı’nın (2) golleriyle 3-0 kazanırken Mustafa Ertekin gol sonrası taraftarları asker selamı ile selamladı. Maçı Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’de çocukları Berke ve Orhan Ata ile birlikte izledi.

Geçen yıl kurulan ve çoğunluğu ilçede yaşayan gençlerden oluşan KırkgözDöşemealtı Belediye Spor Kulübü futbol takımı, ilk yıl büyük bir başarıya imza attı. Siyah beyazlı ekip, Antalya 2. Amatör Ligi 2018-2019 sezonunda 12 maçın tamamını da kazanarak namağlup şampiyon oldu.

  1. Amatör Küme maçlarına iddialı başlayan Siyah-beyazlı ekip, Nijeryalı futbolcu ToheebAdeyemi Saka ile 1 yıllık anlaşma imzalayıp kadrosunu güçlendirdi.KırkgözDöşemealtı Belediye Spor, 6. maçında kendi evi seyircisi önünde Antalya Sanayispor’u ağırladı. Maçı, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç oğulları Berke ve Orhan Ata ile izledi.

Kıran kırana geçen mücadelenin 47. Dakikasında ev sahibi takımdan Onur Çinar kırmızı kart gördü buna rağmen KırkgözDöşemealtı Belediye Spor, Mustafa Ertekin ve Harun Kayalı’nın 2 golüyle sahadan 3- 0 galip ayrıldı. 17 numaralı formayla mücadele eden Mustafa Ertekin, attığı golün ardından tribünlere asker selamı verdi. Taraftarlar da bu jeste kayıtsız kalmayarak alkışla karşılık verdi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, maçı galip ayrılan futbolcuları tebrik etti.