Şampiyon Benay’a özel kutlama

560

 

Finlandiya’da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda ülkemize 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandıran Benay Balcı için, Anadolu Birliği özel kutlama düzenledi.

Finlandiya’da düzenlenen Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’nda ülkemize 1 altın, 1 gümüş, 2 bronz madalya kazandıran Benay Balcı için Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis’te  düzenlenen özel kutlamada , Anadolu Birliği Genel Başkanı Bedri Yalçın,   EKDAĞ A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı  Hasan Gökçe,  Anadolu Birliği Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aziz Akkaya, Anadolu Birliği Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, Anadolu Birliği Genel Başkan Yardımcısı  Sema Yerdelen , Askida Kahve Yönetim Kurulu Başkanı Osman Akgül’de  yerlerini aldı.  Benay’ın kutlandığı programda duygusal anlar yaşandı.
 
Down Sendromlular Avrupa Masa Tenisi Şampiyonası’na Türkiye adına yarışan Antalya Özel Sporcular Kulübü Derneği sporcusu Benay Balcı, çift bayanlar kategorisinde Avrupa ikincisi olup gümüş, karma ve bireysel kategoride Avrupa üçüncüsü olup 2 bronz ve takımlar kategorisinde de birinci olup altın madalya kazandı. Avrupa Şampiyonası’ndan, Antalya’ya 4 madalya birden getiren Benay Balcı için Anadolu Birliğin düzenlediği Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesis’te  kutlama programında  Başkan Yalçın “bugün güzel bir vesile ile bir aradayız. Benay Balcı kardeşimiz her yıl olduğu gibi bu yılda bizi onurlandırdı. Kendisini tebrik ediyor, başarısının devamını diliyorum”dedi.